Pažljiv i brižan proces dizajna i izrade
sa ekološkim razmišljanjem.

NAŠA VIZIJA

Dizajn sa namjerom.

Postoji samo jedan način da stvaramo, a to je s namjerom. Iza dizajna naših komada stoji opsežan proces u kojem kombiniramo ono što nas inspirira sa onim što nam je potrebno i tražimo način da to učinimo jedinstvenim i funkcionalnim.

Ne želimo samo dodati novi proizvod našoj kolekciji, ideja je da svaki komad prenosi naše vrijednosti, uvjerenja, ljubav i brigu koja je iza njih, poboljšavajući svako okruženje u koje se upoznaju.

To je ono što daje vrijednost onome što radimo i tjera nas da se svakodnevno poboljšavamo.

NAŠA MISIJA

Transformirajte način na koji svijet komunicira sa namještajem.

Mi smo na misiji da transformiramo način na koji svijet komunicira s namještajem i kućnim dodacima kroz dizajn i izradu komada koji su funkcionalni, jedinstveni i koji imaju emocionalnu, etičku i stvarnu vrijednost.

KAKO TO RADIMO

Trudimo se da budemo što održiviji i poštujući životnu sredinu u svim našim procesima. Drvo je izdržljiv i prirodan materijal koji nam omogućava da izrađujemo bezvremenske, kvalitetne, obnovljive i dugotrajne komade koji ne doprinose industriji brzog namještaja.

Svaki od naših proizvoda je prototip, izgrađen i proizveden lokalno u Gračanici, Bosna i Hercegovina.

Našu proizvodnju u potpunosti radimo mi, što nam daje priliku da u svakom komadu koji je dio naše kolekcije unesemo lični pečat i da poštujemo i slavimo jedinstven rad.