Bessi kolekcija

Program karakteriše visok kvalitet izrade, funkcionalnost, odličan izgled i veoma dobra dizajnerska rešenja što nas čini sigurnim da će program naći mesto u mnogim prodavnicama nameštaja u Evropi. U Jadrini smo svjesni da čovjek svoj životni prostor uređuje i do dva puta u životu, iz tog razloga želimo da budemo misionari lijepih, hrabrih sanjara koji unose trenutak modernog i ugodnog ambijenta.

Avolo kolekcija

Asortiman Avolo je u potpunosti razvijen u našoj kompaniji. Avolo predstavlja kombinaciju masivnog drveta koji se koristi za telo proizvoda, lakiranog medijapana koji se koristi za frontove, furniranog medijapana koji se koristi za poleđine i dna fioka i metala koji se koristi za noge.

Sorano kolekcija

Sorano je program kreiran u Jadrini i namijenjen kupcima koji znaju šta žele. Tijelo je izrađeno od punog drveta, prednji dio od pjeskarenog punog drveta, stražnji dio od furniranog medijapana i noge od metala obloženog prahom. Metalne noge dostupne su samo u crnoj boji, dok je drvo dostupno u boji prirodnog hrasta, bijelog hrasta, američkog oraha, bajcanog jasena, prirodnog jasena i bukve.

Trevi kolekcija

Trevi je program nastao u saradnji Jadrine i dizajnera iz Engleske. Program je veoma uzak i sastoji se samo od stola i stolice. Dostupan je u prirodnom hrastu, bianco hrast i američki orah. Visoka kvaliteta završne obrade, ručni rad na stolici u kombinaciji sa najfinijim materijalima osigurava percepciju visokog kvaliteta. Bezvremenski dizajn Trevija osigurava mogućnost ugradnje u gotovo svaki interijer, kao i mogućnost izgradnje koncepta u vašem domu.